Potatissallad med dill och citronVåriga smaker i en potatissallad som passar bra på buffébordet. Du behöverReceptet är för 4-6 personer.
Gör så här:Skala potatisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten. Låt den svalna. Blanda gräddfil, crème fraiche, dill, svartpeppar, salt och citronskal. Skiva löken tunt. Skär potatisen i grova bitar och blanda med lök och dressing. Vänd till sist ner bladen och lämna några till garnering. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! KrutongerTillbehören som lyfter matenRätt tillbehör förvandlar vardagsmat till fest. Läckra krutonger lyfter soppan, salladen eller grytan! SockerkakorLättbakad sockerkakaIbland är det enkla det allra godaste. En lättbakad sockerkaka förgyller fikastunden i kulna januari. MellanmålFyll på med mellanmål
Såväl bär som frukt är utmärkta som bas i mellanmål. Finfina vitaminer och naturligt socker från en god hallonsmoothie eller enkel apelsinsallad är perfekt när magen kurrar på eftermiddagen. Hembakat bröd
Finns det något som går upp mot doften av nybakat bröd?
Satsa på ett gott surdegsbröd som passar både till mat och som frukostbröd.
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|